Brudekjoler - du ikke finner andre steder!

Brudekjoler fra kjente designere 

Brudekjoler fra kjente leverandører og designere som: Olvi`s, Enzoani (inkl Blue  og Beautiful), Lady Bird (også for Curvy Brides), Mori Lee, Roland Joice, og Victoria Jane.

Videre har vi unike designer-brudekjoler fra kjente designere som: Jenny Packham, Anna Kara, Savin, og Cymbeline. Brudekjolene fra disse designerne er vi kun to brudesalonger i hele norge som fører.

Brudekjoler du ikke finner andre steder! Vi har spesialitetene innen bohemsiden,  ønsker du kjoler med det lille ekstra finner du de her hos Diin. Alle brud er unike og har forskjellige tema for sitt bryllup. Vi finner den brudekjolen som passer best til deg og ditt bryllupstema.

Noen brudekjoler du finner hos oss 

Jenny Packham, Anna Kara, Cymbeline og Savin London er kjente designer brudekjoler som kommer i fine silkematerialer, franske og spanske blonder. Swarovsky krystaller hvor kjolene har et unikt design som finnes i mainstream kjolene (Prinsesse Kate av England bruker Jenny Packham til å designe egne selskapskjoler).

  • Savin London, er en upcoming og moteriktige brudekjoler til de som ønsker noe helt spesielt og unikt.
  • Anna Kara, er et stort navn innen design av brudekjoler. Kjolene fra Ann Kara kommer i silke, bohem og en “flowy look”
  • Cymbeline, er fransk design. Denne designeren kjører mer på den franske, sexy men dog classy stilen. Mye blonder, som er veldig attraktivt i Norge for tiden.
  • Vi har også et stort utvalg brudekjoler til Curvy brides.

Finn drømmekjolen din her

2022 Trender innen brudekjoler 

Splitt
Brudekjoler med splitt er gjerne trange og sensuelle i myke stoffer som silke, krepp og blonder med høye splitter på siden eller foran.  Dette kommer vi til å se mer av i 2022 og fremover.

Store skjørt
Brudejoler med prinsesseskjørt  går aldri av moten. Det kan være i tyll, eller tyll med blonder,  sateng, eller organza. Mange drømmer om den store prinsessekjolen og den er kledelig til de fleste.

2 delte kjoler
Du kan mikse og tilpasse med topper og skjørt etter eget ønske, enten fra samme leverandør eller flere.

Bohem
Bohemkjoler som er i silke eller blonder får en til å tenke på sommereng. Kjolene har gjerne transparente topper.

Blomstrete
Blomsterkjoler i 3D format som blonder og broderte.

Kapper
Kapper til brudekjolen får en til å se veldig elegant ut.

Rygg
Enten åpne rygger med detaljer eller rygger med blonder.

Volanger
Trendy i motebilde generelt – på ermer eller skjørt i blonder eller organza

Farger på brudekjolene for 2022
Fargene er ivory, blush, og sand. Ellers er disse fargene også populære: lys karamell, eller lyseblått.

Stiler

Brudekjoler av silke, crep, sateng og tyll er gjerne de mest fremtredende trender for 2022. 3D blomster og blader er noe som har kommet de siste årene, og trolig er de nå inne for fullt. Det kan vi se fra flere av våre mest populære brudekjoler som selges.

Prinsesse kjoler med store skjørt og overdelen med delikat paljetter går nok aldri ut av mote, og er noe som etterspørres ofte.
Transparente overdeler med blonder, dype rygger eller blonde rygger, statement ermer som puff, og ellers rene klassiske kjoler som viser kurver eller har store skjørt:-)

Vi har såklart alle 2022 modeller med de ønskede variasjoner i vår butikk. Det anbefales at du bestiller en prøvetime hos oss, enten via kontaktskjema eller på telefon: 22 60 77 00

Finn drømmekjolen din her

brudekjole blonder