Ballkjoler - i ale prisklasser finner du hos diin Brud & Selskap

Ballkjoler 

Vi reiser flere ganger til utlandet for å håndplukke de mest unike kjolene. Disse finner du i vår butikk. Vi tar alltid inn få kjoler av samme type slik at du kan være sikker på at du ikke møter andre med lik kjole.

Ballkjoler til alle kresne jenter der ute. Det er flere ting som er viktig når du skal velge kjole til skoleballet, men det viktigste er at du kan få være alene om diin utvalgte ballkjole på festen. Det sørger vi for gjennom at vi har god oversikt over jentene som kjøper ballkjolene her ved at vi vet hvilke skoler de går på. Utover det tar vi ofte ikke inn flere enn 1-3 eksemplarer av hver modell. Dett sikrer oss og deg om å være alene om ballkjolen.
Våre ballkjoler passer alle jenter i alle fasonger. Vi har ballkjoler størrelsene fra fra 30 til 54.

Ring oss eller kom innom for å se utvalget og vi vil hjelpe deg emd å finne den kjolen du ser etter. .

Ta deg gjerne en titt på utvalget vi viser på våre nettsider og la deg bli inspirert. Men det er viktig at du ogsdå tar kontakt med oss da veldig mange av våre fine ballkjoler finnes ikke alltid på våre nettsider.

Selskapskjole-avdeling hvor du finner kjoler til enhver anledning.

I tillegg til ballkjoler, har vi en stor selskapskjole avdeling hvor du kan finne mange fine kjoler til alle anledninger.

Finn DIN BALLKJOLE her

ballkjoler