Din kjole, vårt fagfelt.

I 2002 startet jeg Diin Brud & Selskap og synes jobben min er fantastisk. Du finner oss i lyse, fine lokaler i Kirkeveien 44 på Majorstuen i Oslo - rett ved Frognerparken. Her møter du oss som er spesialister på brudekjoler og selskapskjoler til ethvert tema.

Vi elsker brudekjoler og alt innen selskap. Vi er opptatt av å kunne tilby det beste utvalget, og reiser derfor flere ganger i året på messer for å håndplukke kjoler med «det lille ekstra» som en brud ønsker å finne. Jeg setter kvalitet og design høyt, og samarbeider med designere og leverandører som fokuserer på nettopp dette.

Hos oss vil du oppleve at du og dine ønsker er i fokus. Vi har lang erfaring, og er lidenskapelig opptatt av å finne rett brudekjole til akkurat deg. September 2021 åpner vi en ny del av salongen med kjoler perfekte til curvy brides - det gleder vi oss til!

På prøvetime hos oss vil du få god tid til å prøve ulike kjoler. Du har en av våre brudekjoleeksperter for deg selv som vil guide deg med masse gode råd og tips til den store dagen.

Sammen finner vi "Diin" drømmekjole.

Velkommen til oss!

- Marit

brudekjoler
Kontakt oss
jenny-packham-brudekjoler

Drømmekjoler i bruk

Vi elsker å se kjoler fra salongen i bruk på den store dagen - se så fine!