Brudekjoler

Vi håndplukker budekjoler med "det lille ekstra". Det gjør at du finner brudekjoler du ikke vil finne i andre salonger hos oss.

jenny-packham-brudekjoler

Her finner du et lite glimt av noen av kjolene du kan finne hos oss på Diin. På prøvetime hos oss hjelper vi deg å finne rett brudekjole til din figur og etter dine ønsker. Vi har stort utvalg av både klassiske og moderne brudekjoler. 

Finn din drømmekjole

Brudekjolemerker vi fører

I brudesalongen har vi brudekjoler fra merker som Savin, Anna Kara, Cymbeline, Enzoani, Jenny Packham, Morilee, Demetrios, Monica Loretti, Herve, Jarice, Lore, Lady bird, Ronald Joyce og Olvi’s

Anna Kara

Merket med en forkjærlighet for en feminin, moderne estetikk. Anna Kara har brudekjoler der tidløs eleganse og uformell romantikk kombineres i skjønn harmoni.

Savin London

Brudekjolemerket som er opptatta av at personligheten og stilen til den enkelte bruden skal komme frem.

Enzoani

Enzoanis har en fantastisk evne til å kombinere tradisjonell og moderne design, sensuellitet og overlegen passform på sine brudekjoler.

Demetrios

Demetrios sine brudekjoler er kjent for å fange essensen av romantikk med stiler som stråler av eleganse, modernitet og tidløse uttrykk.

Herve Paris

Brudekjolene fra Herve Paris er lette og elegante med et preg av bohem over seg. De har god passform og kvalitet.

Jenny Packham

Brudekjolene fra Jenny Packham er som et smykke i seg selv. De har glamorøse detaljer som utmerker seg.

Cymbeline

Cymbeline er fransk designer som fokuserer på den franske, sexy stilen - samtidig som elegansen opprettholdes. Feminint og lekkert!

Morilee

Morilee har ikoniske kjoler som holder en tidløs romantikk. Designeren bak kjolen Madeline Gardner kan oppfylle brudedrømmen!

Lady Bird

Lady Bird er er et nederlandsk merke som er kjent for å jobbe med ulike stoffer og styler hver kjole unikt. På denne måten tilfredsstiller de behovene til enhver brud.

Ronald Joyce

Ronald Joyce har markert seg som et prestisjefylt britisk merke som tilbyr elegante, feminine og tidløse design. Merket er opptatt av å levere det lille ekstra og har stort fokus på detaljer og omsorg.

Olvi's Lace

Olvi's er et internasjonalt luksusmerke som spesialiserer seg på å lage unike kjoler laget med fine franske blonder. Merket tilbyr luksuriøst design med ultimate håndverk og tilpasninger. Designeren Olga Yermoloff har stor kjærlighet for prinsessekjoler.

Monica Loretti

Monica Loretti er et merke som ønsker å skape uforglemmelige og unike brudekjoler. De ønsker å skape uforglemmelige øyeblikk og bruker derfor materialer av høy kvalitet med avansert utstyr.

Lore

Inspirert av den økende variasjonen i dagens mote, har Lore designet brudekjoler som kan treffe enhver smak. Merket lager kjoler med luksuriøse stoffer, blonder, velour og sateng.

Jarice

Jarice ønsker å gjøre den magiske dagen til perfeksjon og tilbyr elegante, trendy og sjarmerende brudekjoler. Kjolene er spesiallaget med enestående presisjon og håndverk som gjør enhver brud unik.

Brudesalong Oslo

De fant drømmekjolen på Diin

Vi elsker å hjelpe dere med å finne deres brudekjole og setter stor pris på at vi får tilsendt bilder og blir tagget på sosiale medier etter den store dagen.

Brudekjole diin Oslo 1
Brudekjole Diin
Brudesalong Oslo Diin
Brudekjole-fra-diin
Bryllup Oslo
Brudekjole Diin brudesalong
Brudepar Oslo
Bryllup brudekjole
Brudesalong
Brudekjole kjøpt i Oslo

Ønsker du å bestille prøvetime?

Hos oss på Diin i Oslo finner du brudekjoler du ikke finner i andre brudesalonger. Vi håndplukker kjoler med «det lille ekstra» og har stort utvalg av både klassiska og moderne brudekjoler.

Velkommen til oss!