Om Diin Brud & Selskap

Om salongen

Din kjole, vårt fagfelt.

I 2002 startet jeg Diin Brud & Selskap og synes jobben min er fantastisk. Du finner oss i lyse, fine lokaler i Kirkeveien 44 på Majorstuen i Oslo – rett ved Frognerparken. Her møter du oss som er spesialister på brudekjoler og selskapskjoler til ethvert tema.

Vi elsker brudekjoler og alt innen selskap. Vi er opptatt av å kunne tilby det beste utvalget, og reiser derfor flere ganger i året på messer for å håndplukke kjoler med «det lille ekstra» som en brud ønsker å finne. Jeg setter kvalitet og design høyt, og samarbeider med designere og leverandører som fokuserer på nettopp dette.

Hos oss vil du oppleve at du og dine ønsker er i fokus. Vi har lang erfaring, og er lidenskapelig opptatt av å finne rett brudekjole til akkurat deg. September 2021 åpner vi en ny del av salongen med kjoler perfekte til curvy brides – det gleder vi oss til!

På prøvetime hos oss vil du få god tid til å prøve ulike kjoler. Du har en av våre brudekjoleeksperter for deg selv som vil guide deg med masse gode råd og tips til den store dagen.

Sammen finner vi «Diin» drømmekjole.

Velkommen til oss!

-Marit

brudekjoler
Diin salong i Oslo

Vi håndplukker kjoler med "det lille ekstra". Det gjør at du finner brudekjoler du ikke vil finne i andre salonger hos oss.

jenny-packham-brudekjoler

Brudekjoler

Hos oss finner du et stort og variert utvalg av brudekjoler, slik at du skal finne akkurat diin drømmekjole. Vi har brudekjoler du ikke finner i andre salonger.

Selskapskjoler

Vi har stort utvalg av selskapskjoler og ballkjoler til ulike anledninger. Vi fører blant annet de anerkjente merkene Olivs, Linea Raffaelli, Wathers, Mascara m.m.

De fant drømmekjolen på Diin

Vi elsker å hjelpe dere med å finne deres brudekjole og setter stor pris på at vi får tilsendt bilder og blir tagget på sosiale medier etter den store dagen.

Brudekjole diin Oslo 1
Brudekjole Diin
Brudesalong Oslo Diin
Brudekjole-fra-diin
Bryllup Oslo
Brudekjole Diin brudesalong
Brudepar Oslo
Bryllup brudekjole
Brudesalong
Brudekjole kjøpt i Oslo

Ønsker du å bestille prøvetime?

Hos oss på Diin i Oslo finner du brudekjoler du ikke finner i andre brudesalonger. Vi håndplukker kjoler med «det lille ekstra» og har stort utvalg av både klassiska og moderne brudekjoler.

Velkommen til oss!